Skip to content

Om oss

OM OSS I BLÅTT!

Oavsett om du vill resa i tjänsten eller på fritiden, från ett resmål till ett annat eller behöver en personlig chaufför med bil för ett par timmar eller hela dagen. BLUE erbjuder erfarenhet och service för att tillgodose alla dina resebehov. När du väljer BLUE  hämtar och kör våra professionella chaufförer dig till din destination och garanterar dig en bekväm och säker resa. Vår chaufförstjänster i Kalmarsundsregionen är tillgängliga för en mängd olika önskemål och erbjuder både point to point, tim- eller dagsbokningar. 

Vi är chaufförer!

Vi brinner för service och kvalitet! Vi har en yrkesstolthet som präglas av till exempel proper klädsel, mjuk körning, fräscha fordon, punktlighet och diskretion.

Vår vision

Att leverera persontransporter till näringsliv, organisationer och privatpersoner med hög kvalitet och att vara det ledande alternativet får premiumtransporter i Kalmarsundsregionen.

Vi är lokala!

Vi känner en stolthet över Kalmarsundsregionen! Vi är uppväxta här, vi bor här, vi arbetar och driver företag här – vi är lokala. Du ringer till Kalmar – vi svarar i Kalmar.
BLUE är en del av East Coast Limo, som levererat persontransporter med service och kvalitet 2009.  www.eastcoastlimo.se 

Kontakta oss så berättar vi gärna om hur vi kan lösa ditt resande!

Nisse Hagman
nisse@bluecars.se

Blått det bästa …

Lokal förankring

Känsla för service

Trygga premiumbilar

MER ÄN BARA EN RESA

Boka våra premiumbilar

 

Point to point | Flyg- och tågtransfer | Till och från konferensen, kundbesöket | Representations- och företagstransporter | Eventservice | Privatchaufför | Till och från festligheterna | Sightseeing

Boka din nästa resa

Med BLUE åker du alltid till fasta priser!

DIN TRYGGHET – VÅRT UPPDRAG

Vi önskar dig en trevlig resa!