Skip to content

Våra tjänster

Mer än bara en resa …

För många är en resa bara en transport från punkt A till B. Vi betraktar dock din resa ur ett vidare perspektiv och för oss är du mer än en resenär. Du är en person som ska få all den uppmärksamhet och service som du förväntar dig och vi sätter dig och dina behov i fokus. Som kund gör du ett medvetet val av BLUE för att få resor med högre kvalitet, trygghet och pålitlighet.

Point to point eller per timma

Oavsett om du behöver en bekväm transport från a till b eller bil med chaufför i ett par timmar så lämnar vi alltid ett fast pris på din transport.

Flyg- och tågtransfer

Vi erbjuder er transport till och från flygplatsen och tågstationen, så kallad flygtaxi eller tågtaxi. Vi följer regelbundet ditt flyg eller tåg och övervakar eventuella förändringar av den schemalagda ankomsttiden, så att vår chaufför är där i god tid för att möta upp dig när du anländer.

Crew transfer

Under flera år har vi tillhandahållit marktransporter till både svenska och utländska flygbolag, rederier och skeppsmäklare. Därigenom har vi en bred erfarenhet inom besättningstransporter.

Representation- och företagsresor

Som att ha en anställd privatchaufför utan att betala fasta kostnader. Ni får ett professionellt företag som tillgodoser er med  punktlighet, flexibilitet, absolut diskretion och inte minst säkerhet. 

Kundbesök

Har ni en kund som kommer på besök – lämna inget åt slumpen! Vi möter er kund med ett leende på läpparna, proper klädsel och en ankomstskylt i handen. Vi tar hand om bagaget och visar er kund till bilen och kör dem till önskad destination. Vi tycker att resan ska vara en upplevelse i sig och ordnar allt efter era önskemål, en guidad tur, kylda drycker och tilltugg till kaffekorg.

Privatchaufför

Vi ordnar bil och chaufför bara för dig – som väntar medan du gör dina ärenden eller har ditt möte. Inget krångel med parkering, ingen onödig väntan.

Din bil – vår chaufför

Vissa föredrar sin egen bil framför andra. Vi kan erbjuda dig att hyra en av våra professionella chaufförer för att köra dig i din egen bil.

Eventservice

Ditt event börjar redan vid resan dit. Vi kan bistå med allt från transporter, taxivärdar, valet parking till att sköta och koordinera logistik  både för privata tillställningar, publika event, konferenser m.m.

Sightseeing

Sightseeing och privat guide i regionen. Vi hjälper er med allt från planering till picnickorgen när ni vill uppleva Kalmar, Öland och Glasriket.

Med BLUE åker du alltid till fasta priser!

Din trygghet – vårt uppdrag

Vi önskar dig en trevlig resa!